Brug for en skrædder i København, Fyn eller Jylland – Ring på 7199 5209

Din genvej til en god skrædder

Vi er klar til at hjælpe dig med, at finde en god skrædder 🙂

Har du nogle bukser, der skal lægges op? En jakke som trænger til at få udskiftet lynlåsen? En kjole, som skal indsyes ved livet? En blazer, der skal have lappet nogle huller, eller repareret knapper?  Måske bare noget tøj reparation ? Nogle havehynder eller sofahynder, som trænger til en kærlig hånd? Eller gardiner, som skal lægges op?
Så er du kommet til det rigtige sted.

 

Hos Nordic Tailors hjælper vi dig med at finde et skrædderi, som kan dække dit behov. Det kan være du søger en skrædder tæt på dig, en skrædder med fornuftige priser, en skrædder med gode anmeldelser, hvilket du finder på nordictailors.dk
Vi har partner skrædderier rundt i hele Danmark, og du kan altid bestille skrædderopgaver online uanset, om du er bosat i København inklusiv Frederiksberg, Aalborg, Århus, Hvidovre, Odense, Silkeborg, Herlev, Roskilde, Kastrup, Virum eller en helt anden by.

 

Er du i tvivl om, hvilke skrædderopgaver vi ellers dækker, hvilket skrædderi, der holder åbent under denne Corona lockdown, eller andet, kan du altid ringe til os på telefon 7199 5209.
Du er også velkommen til at skrive til os på info@nordictailors.com eller via kontaktformularen.
Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med en bestilling.