Vi er klar til at løfte sløret for…

Skrædder

A goal should scare you a little and excite you a lot”
– Unknown

 

Det har virkelig været svært, at holde Nordic Tailors’ nye platform tæt til kroppen, og vi har længe ventet på denne dag, hvor vi kan løfte sløret for vores nye platform. 

 

Rejsen
Vores rejse begyndte i sommeren 2015, hvor vi, Alexander og Ebru (stifterne af Nordic Tailors) faldt i snak om, hvor meget tøj vi har liggende, hvor lidt vi får brugt alt tøjet og, hvorfor man ikke får det brugt.

Vi arbejdede på ideen i et lille års tid, hvorefter vi kastede os ud i at etablere Danmarks første online skrædderi 1. juni 2016. Det blev en platform, hvor du udelukkende kunne bestille online og få afhentet og leveret skræddertøjet direkte til døren.
Det tog tid, men platformen og den nye måde, at gå til skrædderen på, blev hurtigt populær for den helt almene forældre, ældre, den travle businesskvinde, studerende og de miljøbevidste forbrugere i vores samfund.
Vi fik nogle store spillere med på holdet, såsom Boozt.com, PWT group, Barons mm., hvilket vi er meget stolte af.

Rejsen var hård med store udfordringer og beslutninger, der skulle træffes. Heldigvis blev vi klogere ved hver udfordring vi stødte på, og blev bedre til at tage det som en læring. Vi ville aldrig være foruden søvnløse nætter, beslutninger som gør ondt i maven at tage og alt det fede ved at bringe noget til livs, som andre får gavn af.
Vi har fra starten af vidst, hvad vi ville, hvorfor et dybere kendskab til branchen var et krav.
Vi har – heldigvis – tilegnet os en masse viden de sidste mange år – hvilket var vores mål – som lod os komme tættere på vores store mål om Nordic Tailors.

Det vi hele tiden har ventet på
Vi er nu helt klar til at byde dig velkommen, og håber på, at du vil tage godt i mod Nordic Tailors’ nye platform.

En platform som lader dig, som kunde finde en god skrædder, der lige præcis matcher dine behov. En platform, som synliggør din lokale skrædder, giver overblik over priserne, anmeldelser og kategorier, som tilbydes.
Bestillingen foregår – næsten – som du er vant til fra vores gamle platform.
Du vælger en kategori, et skrædderi og betaler online. Du modtager ordrebekræftelsen på mail, som fremvises ved indlevering af skræddertøjet.
Vi har siden dag et af vores rejse været klar over, at Danmark har brug for en portal, som synliggører skrædderier. Vi har derfor skabt denne platform, som er din genvej til en god skrædder.

Vi har allerede en masse kompetente samarbejdspartnere på platformen, og der vil løbende blive tilføjet flere.

Fordelsprogram
For at gøre det endnu nemmere og smartere for dig, som kunde, har vi sørget for, at du nu kan registrere dig som “kunde” på nordictailors.com.
Så snart du har oprettet dig, vil du blive en del af vores fordelsprogram.

Fordelsprogrammet består af forskellige stadier, som afsløres, når man som kunde opnår forskellige milepæle. Det er vildt spændende!
Første fordel, som vi kalder “Channel” fortjener du allerede, efter du aktivt har været inde og oprettet dig.

Nordic Tailors “Channel” er en oplagt mulighed for at følge med i vores hverdag, samt de forskellige, og spændende tiltag vi foretager os.
Du vil modtage nyheder, som man ikke bør gå glip af, før alle andre.

Der går ikke længe før, du som fordelskunde nu kan få gavn af fordelsprogrammet’s 2. stadie. Når du har genbrugt ved at tilrette eller redesigne dit tøj via vores platform 3. gang får du nemlig afsløret, hvad der nu venter dig.

Med et login kan du også nemt dele en god oplevelse med resten af vores kunder.
Du kan registrere dig øverst på højre side lige her.

Vi glæder os til at fortsætte og dele vores rejse med dig

Mange varme hilsner fra
Alexander & Ebru

Nordic Tailors

Skriv en kommentar

NAME *
EMAIL *
PHONE *

Kategorier
Arkiv
Populære blogindlæg
Arkiv
februar 2023
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Kategorier