Skræddernes svar på Just Eat

Din genvej til en god skrædder

Skræddernes svar på Just Eat

Nu er det skræddernes tur til at få nye klæder, mener vi hos Nordic Tailors. Vi har vendt det gamle skrædderfag på hovedet og tilpasset det til nutidens behov, med online bestilling, præcis som når du bestiller din favorit pizza på nettet. Løsningen falder på et tørt sted, for de mange skrædderier, som lider under Coronakrisen.

 

Nu er det skrædderens tur til at få nye klæder. Vi har, med vores skrædderikoncept, Nordic Tailors, vendt det gammeldags fag om til et nyt og moderne koncept, med en portal, der samler landets bedste skrædderier.

Vi har ladet os inspirere af andre koncepter, der samler de dygtigste og bedste aktører inden for branchen ét sted, nemlig online her på www.nordictailors.dk. Portalen skal gøre det nemt, at finde frem til en god skrædder, uden at gå på kompromis med kvaliteten, og samtidig skabe mere gennemskuelighed i de forskellige muligheder for tøjreparation og tilpasning, og ikke mindst, hvad det koster.

Alt dette med fokus på vores vision om, at sætte langt større fokus på tøjreparationer og tilpasninger, for et mere naturligt tøjforbrug.

På forsiden indtaster du dit postnummer, fuldstændig, som når du skal bestille takeaway online. (1)

Inspiration fra takeaway branchen

Vi har det seneste år tilpasset og skræddersyet den bedste løsning til vores kunder, så det er så nemt som muligt at gå til skrædderen. Alle skrædderopgaverne bestilles online hjemme fra sofaen, ligesom når du bestiller din mad over nettet.

På vores platform har vi samlet nogle af landets bedste skrædderier ud fra forskellige parametre. Partnerne bliver godkendt af Nordic Tailors, som sikrer kvaliteten af et godt håndværk, mere gennemskuelige priser, og en nem og hurtig måde at betale online på. Samtidig skaber vi synlighed for de skrædderier, som er en del af konceptet.

På grund af den nuværende situation med Corona, har vi desværre set, at det går mindre godt for nogle skrædderier. De har færre opgaver og er nødt til at afskedige personale eller i værste fald lukke skrædderiet efter mange års arbejde. Det er trist at se. Derfor er vi rigtig glade for, at kunne hjælpe med vores nye setup, som kan sikre skrædderiet en større kundebase, flere opgaver og mere synlighed på nettet.

Med Nordic Tailors platform, sikrer vi dig ikke kun rent kvalitetsmæssigt, men vi skaber også et større overblik ift. hvad man egentlig kan bruge en skrædder til i dag. Kvaliteten af det håndværksmæssige og prisen er typisk det, som bekymrer folk, når der skal vælges en skrædder. Hos os ved man, hvad de kan forvente, ligemeget hvilket skrædderi, der udfører opgaven. Samtidig har vi en ekstra sikring for kunden, i form af 100% tilfredshedsgaranti, som gør at man altid trygt kan bestille sin skrædderopgave igennem os.

Her vælger du den kategori din skrædderopgave drejer sig om.

 


Gammelt fag i nye klæder

Det gamle erhverv har været her sålænge vi alle kan huske. Nu mener vi, at det skal friskes op og fornyes, så det matcher nutidens behov bedre.
Stort set alle fag flytter online og skrædderiet er ingen undtagelse. Det kan godt være at man ikke kan lægge et par bukser op online, men man kan samle de bedste i faget ét sted, og lade kunden selv vælge ud fra pris, kvalitet, lokation og andre kunders anmeldelser.

Fra begyndelsen i 2016, havde vi en vision om, at gøre skrædderiet, og dermed tilpasninger og reparationer, langt mere tilgængeligt for den enkelte forbruger, ligemeget hvor i landet man er bosat. Vi har siden begyndelsen haft meget fokus på genbrug i form af reparationer, tilpasninger og upcycling af kundens eget tøj, som en del af et mere bæredygtigt tøjforbrug.

Vi startede Nordic Tailors med visionen om, at gøre danskernes tøjforbrug mere naturligt, forstået på den måde, at vi skal få repareret i stedet for at skifte ud. For at komme det her til livs med det enorme tøjspild og tøjproduktion, som en stor miljøsynder, så skal vi alle til at tænke anderledes i forhold til hvordan vi forbruger vores tøj.


Hvorfor gå til skrædderen?

Vi mener ikke, at så mange er klar over hvilke muligheder der rent faktisk ligger hos skrædderen. Man tænker måske slet ikke i de baner med, at skrædderen rent faktisk kan redde favoritjakken eller de slidte jeans, som er slidt på grund af cykelsadlen.

Vi vil med Nordic Tailors skabe langt større fokus på hvad vi alle som forbrugere kan bruge en skrædder til, og opfordre til at se mulighederne i tøjet fremfor at smide det ud eller give det til genbrug med det samme.

Hvad kan man for eksempel bruge en skrædder til?:

  • Oplægning af habitbukserne eller jeans
  • Reparation af hul i skjorte
  • Reparation af hul i habitbukser
  • Indsyning i livet af kjole eller bukser
  • Slidte jeans kan lappes og repareres
  • Hul i jeans v. skridtet lappes og forstærkes
  • Udskiftning af lynlås i bukser, kjole, jakke mv.
  • Nyt foer i vinterfrakken
  • Tilpasning af brudekjolen / konfirmationskjolen
  • og meget mere….

Flere og flere koncepter, produkter og services flytter online, og det er vigtigt at det enkelte skrædderi er repræsenteret på nettet, da det er her vi som forbrugere finder mange af vores informationer i dagligdagen. Det gælder både kontaktoplysninger, priser og ikke mindst noget historie og information om skrædderiet, så vi ved hvem vi lægger vores yndlingsbukser ned til.

Man kan nemt redde sit yndlingstøj ved fx. en ny lynlås, lapning af huller, reparere syninger og meget mere.

 

Vil du også prøve at få tilpasset eller repareret dit tøj? Se de forskellige skrædderier lige her 🙂

Masser af hilsner fra
Nordic Tailors

Tags:

Skriv en kommentar

NAME *
EMAIL *
PHONE *

Kategorier
Arkiv
Populære blogindlæg
Arkiv
februar 2023
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Kategorier