Skrædder priser

Din genvej til en god skrædder

Skrædder priser

“Hvad koster det at få lagt mine bukser op?”, “hvad koster jeres skrædderservice?”, “Hvad koster det at gå til skrædderen?” det er blot nogle af de mange spørgsmål, som vi modtager fra nogle af jer, som kontakter os via telefon og/eller e-mail inden de når, at tjekke vores platform ud. Vi elsker, at interessen for skrædder branchen er så stor, og at vi – via vores online platform – kan hjælpe jer med at finde svar på ovenstående.

 

Vurdering af tøjet hos skrædderen

Tendensen for priser hos skrædderen har i mange år været det samme. Du har fx. et par jeans, som skal lægges op, og vil gerne vide prisen, før du beslutter dig. Du ringer ned til et tilfældigt skrædderi, og ønsker, at få besvaret spørgsmålet. Svaret har ofte været noget i stil med “Jeg kan ikke give en pris før jeg har set bukserne”, hvilket i nogle tilfælde også er i orden. Dog kræver det, at du gør dig klar, finder skrædderiet, tager forbi og får vurderet tøjet, for netop at beslutte dig om du ønsker, at få lavet bukserne eller ej.
Herefter skal du være opmærksom på betalingsmulighederne i skrædderiet. Er det ikke muligt, at betale med kort eller via Mobilepay, skal du også ud og finde en hæveautomat, så du kan betale med kontanter. Vi har heldigvis ændret på den tendens.

Skrædderiernes egne priser

Som nævnt i vores forrige blog post “En skrædder nær mig”, så varierer priserne efter syopgave og skrædderi. Vi har samarbejdspartnere (skrædderier) i København, Jylland og på Fyn.
Vi har samlet og synliggjort skrædderens egne priser på nordictailors.com, og gjort det muligt for dig, at bestille og betale online.

Prislisten kan ses under hvert skrædderi, og ser ud, som følgende:

Prisliste fra en skrædder - online
Prisliste fra en skrædder – online

Tøjet er inddelt i kategorier, såsom Habitjakke, Bukser, Frakke/Jakke og Kjole/Nederdel, for at gøre det endnu nemmere for dig. Herunder kan du se de mest anvendte og efterspurgte tilvalg, som du frit kan tilknytte din ordre.
Du kan fortsat kontakte os, hvis ikke du finder din kategori eller ønskede tøj tilvalg.

Bestil og betal din skrædderopgave allerede i dag 🙂

Masser af hilsner fra
Nordic Tailors

Kategorier
Arkiv
Populære blogindlæg
Arkiv
februar 2023
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Kategorier