Min lynlås er gået i stykker

Din genvej til en god skrædder

Min lynlås er gået i stykker

Har du også stået i en situation, hvor lynlåsen på din jakke har siddet fast, været for stram, eller hvor lynlåsen er gået op, og skyderen faldet af?
En situation, som giver dig sved på panden, fordi du prøver, at rokke i lynlåsen – med fuld power – i håb om, at du selv kan fixe problemet. Det hjælper sjældent, og sker ofte, når du har rigtig travlt, hvorfor tendensen er, at du bare hænger jakken tilbage i skabet, og udskifter den med en jakke, som har en velfungerende lynlås.

 

Den glemte, defekte jakke

“Hvordan sætter man en lynlås på igen”, “Lynlås vil ikke lyne”, “Lynlås vil ikke glide”, “Lynlås er gået i stykker”, det kan være nogle af de sætninger, som du også søger på, på Google. Igen, i håb om, at du selv kan fixe problemet. Det er ikke altid, at du når så langt i processen, da du hurtigt indser, at det ikke er noget du er god til. Du hænger jakken tilbage, lukker garderobelågen, og glemmer alt om jakken med den defekte lynlås, indtil du skal bruge den igen.

Som mange andre tænker du ikke over, at lynlåsen muligvis kan repareres.
Lynlåsen på din jakke kan nemlig godt repareres, eller udskiftes helt, og det kan den hos en rigtig god skrædder.
Skrædderen kan også hjælpe, hvis syningen ved lynlåsen er gået op, som i dette tilfælde:

Jakke - gået op i syninger ved lynlås
Jakke – gået op i syninger ved lynlås
Gennemgang af din frakke, jakke

Vi hjælper dig gerne med at slippe af med tanker som, “hvordan sætter man en lynlås på igen”, “hvordan kan lynlåsen repareres” og hvem der kan reparere/udskifte en lynlås.
I stedet kan du, lige som os, skabe en ny tradition, som går ud på at gennemtjekke alle jakker/frakker i hjemmet for evt. defekte lynlåse, og/eller mindre reparationer. Primo Oktober er perfekt til netop dette.

Så snart du har gennemtjekket alle jakker og frakker, kan du finde en god skrædder på nordictailors.dk
Vores partnere har flere års erfaring med reparationer af jakker/frakker, og hjælper dig gerne, hvis du også har bukser, jeans, trøjer, puder, sengetøj, som også trænger til en ny lynlås, eller reparation.

Bestil og betal din skrædderopgave allerede i dag 🙂

Masser af hilsner fra
Nordic Tailors

Kategorier
Arkiv
Populære blogindlæg
Arkiv
februar 2023
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Kategorier