Inviter til garderobe fest i Påskeferien

Din genvej til en god skrædder

Inviter til garderobe fest i Påskeferien

Vi nærmer os Påsken, som for mange bl.a. betyder kvalitetstid med familien, havearbejde og udførelse af forsømte huslige pligter.
Der er mange, der har det svært med at finde på nye tiltag, som kan samle hele familien udover det sædvanlige, som fx. gåture i det fri, Påskefrokoster og filmaftener.
Hvad kan du lave i de kommende fridage? Vi har et forslag 🙂

 

En af de ting, mange af os udskyder, og måske ikke finder særlig sjovt, er helt klart oprydning i tøjskabet.
Inden vi overhovedet begynder på oprydningen, spekulerer vi på, hvor lang tid det vil tage og, hvad resten af familien i mellemtiden skal underholdes med. Faktisk gør vi det lidt sværere for os selv, end hvad det egentlig er. Vi kender jo alle følelsen af glæde og begejstring efter det er gjort, og oprydning i garderoben behøver ikke nødvendigvis være en “ting”, som man gør alene.
Gør det til en lille familie event, og “inviter” dem til en garderobe fest.

Garderobe fest
Oprydning eller sortering kan godt lyde lidt tungt for mange af os, hvorfor vi har valgt at døbe denne handling til en fest.
Allerede nu, inden man overhovedet er påbegyndt, lyder det sjovt. En anderledes og lærerig fest.

Start med at tømme dit skab. Saml børnene og/eller din bedre halvdel, og giv dem en farve hver, som de skal gå efter, og samle i en bunke. Fortsæt med farver eller materialer, såsom Denim. Hvis du hellere vil uddelegere opgaverne ud fra kategorier, såsom bukser, kjoler mm., så kan du naturligvis også gøre det.
Når det så er gjort, kan du give børnene opgaver, som at tjekke om fx. lynlåsen virker, eller tjekke tøjet for eventuelle huller. Defekte tøjdele, placeres i en bunke for sig.

Nu har du, som vært, en gylden mulighed for at uddanne dit barn eller bedre halvdel om vigtigheden i at genbruge. Hvorfor sorteres tøjet? Hvorfor tjekker vi om tøjet har mangler? Hvad sker der med tøjet, som havner i “defekt” bunken mm.
Historier, som har en tilknytning til tøjet kan også fortælles. Det er altid hyggeligt, at høre om.

Der vil helt sikkert være noget tøj, bagerst i skabet, som du ikke har gået med i flere måneder eller år. Dem kan du samle sammen, hoppe i tøjet, og finde ud af, hvad der skal til for, at du kan gå i dem igen. Er bukserne for stramme i taljen? Skal kjolen lægges op? Er jakken for stor?
Hop i det, og hør, hvad dine børn, kæreste eller venner synes.

Gør noget ved det
Efter garderobe festen, vil du helt sikkert ende med noget tøj, som trænger til en kærlig hånd.
Du går ind på vores online platform, nordictailors.com, skriver dit postnummer, finder det nærmeste skrædderi og tilføjer de kategorier og tilvalg, som du ønsker hjælp til.
Bestillingen bliver betalt online, skrædderen modtager dine opgaver, og du får dem tilbage i en ny og forbedret stand.
Du kan nu bruge dit tøj igen, og kan samtidig sidde tilbage med følelsen af, hvor meget du har skånet miljøet ved at genbruge i stedet for at købe nyt eller smide ud.

Glædelig garderobe fest og god Påske til jer alle 🙂

Mange hilsner fra
Nordic Tailors

Kategorier
Arkiv
Populære blogindlæg
Arkiv
februar 2023
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Kategorier