Hvorfor registrere dit skrædderi?

Din genvej til en god skrædder

Bliv Nordic Tailors Partner

Nordic Tailors er en online platform, der matcher kunder med de bedste skrædderier i hele Danmark.

Vi hjælper dig blandt andet med, at synliggøre dit skrædderi, udvide din kundekreds, og skabe et bedre overblik over dine bestillinger. 

Hvorfor skal jeg registrere mit skrædderi?

Få flere kunder

Vi hjælper dig med at få flere kunder og større kundeskreds på alle tidspunkter i døgnet. Dette gøres blandt andet ved at målrette markedsføringen og gøre dig synligere på nettet.

Få bedre overblik

Registrer dit skrædderi og få overblik over bestillingerne. Du får adgang til vores side, hvor du har mulighed for, at se dine ordrer, kundevurderinger, samt mulighed for at opdatere synlige tiltag.

Oplev tryghed

Vi  skaber tryghed omkring vores samarbejde. Bestillingerne er online, du bliver en del af en passioneret familie, som hjælper dig med det praktiske, så du kan koncentrere dig om kunderne.

Få indsigt og nyheder

Gå ikke glip af nye og innovative tiltag, fordele, som vi først deler med dig. Vi elsker, at udvide og udvikle idéer, lytte til kundernes feedback for at indføre tiltag, som kan gavne dig.

Det siger vores partnere

“Vi er en af dem, der har kunne mærke Coronakrisen. Normalt plejer vi, at have rigtig travlt med opgaver lige nu. Jeg har sagt ja til at samarbejde med Nordic Tailors, så jeg kan blive synlig samt udvide min kundekreds. Jeg har allerede i dag, haft min første kunde via platformen! Det er gået stærkt, og jeg er glad!”

image_url
@Sisi Skrædder

“Jeg er rigtig glad for samarbejdet med Nordic Tailors. Vi har nu samarbejdet over et stykke tid, og det har skaffet mig nye kunder, samt sjove og anderledes opgaver. Med Nordic Tailors når jeg ud til langt flere kunder, og dermed ikke kun de lokale som kender mig. Det er bestemt noget jeg kan anbefale som skrædderi, hvis du gerne vil have en sikker omsætning hver måned."

image_url
@Aria Skrædderi

Registrer dit skrædderi allerede i dag

Vi glæder os allerede til lære dig at kende!

Du vil blive kontaktet af os hurtigst muligt, så vi sammen kan gennemgå din tilmelding og snakke om, hvordan vi sammen kan skabe succes for dit skrædderi.


.