Handelsbetingelser

Din genvej til en god skrædder

Nordic Tailors ApS
HOVEDKONTOR
Skårupvej 69
2650 Hvidovre
CVR: 35661417
info@nordictailors.com

Hvad er Nordic Tailors?

Nordic Tailors er en webbaseret online udbudstjeneste, som primært formidler kontakten mellem kunde og skrædderi. Kunden kan anvende Nordic Tailors som platform i forhold til indhentelse og bestilling af tilbud på konkrete opgaver, anmelde skrædderier. Der kan desuden søges om gode råd og vejledning samt oprettelse af en personlig profil som en del af Nordic Tailors loyalitetsprogram.

Nordic Tailors samarbejder udelukkende med kvalitetsbevidste skrædderier og guider dagligt mange kunder i den rigtige retning. Når du bestiller din skrædderopgave hos Nordic Tailors, kan du roligt være sikker på at de samarbejdende skrædderier udfører et godt håndværk. Samtidig går Nordic Tailors ind og hjælper dig som kunde, hvis der skulle opstå uoverensstemmelser eller lignende mellem kunde og skrædderi.

 

Bestilling

Når du bestiller en skrædderopgave online på Nordic Tailors platform, skal du vælge hvilket skrædderi du ønsker, der skal udføre opgaven for dig. Nordic Tailors giver dig mulighed for at vælge et skrædderi, som opfylder dine ønsker ift. lokalitet, pris, anmeldelser etc. Du vælger altså selv samarbejdspartneren, sålænge det er samme skrædderi du indleverer dit tøj i, som du har angivet i din bestilling online. Du kan altid finde de nødvendige informationer i din ordrebekræftelse, som du modtog på din mail lige efter bestillingen.

Din ordrebekræftelse fungerer samtidig som bevis på, at du har bestilt og betalt for din skrædderopgave. Du skal vise din ordrebekræftelse til skrædderiet når du indleverer og afhenter dit tøj. Du kan enten vise den på din telefon eller i udprintet version.

Skrædderen kan ikke tage imod eller udlevere tøjet, hvis kunden ikke kan påvise en gyldig ordrebekræftelse.

Ved specialopgaver, kampagner samt ordrer udenfor København kan der forekomme længere leveringstid. Derudover kan der forekomme længere leveringstider ved opgaver hvortil der kræves nye materialer som fx. specielle lynlåse, knapper mv.

Ved hasteopgaver, skal du selv som kunde arrangere hurtigere ekspedition med skrædderiet. Skrædderiets leveringstider afhænger meget af travlhed og sæson. Der kan forekomme ekstra tillægspriser ved ekspressleveringer. Dette fastsættes udelukkende af samarbejdspartneren, og inkluderer ikke Nordic Tailors.

Inden indlevering af dit tøj beder vi dig sørge for, at den pågældende beklædningsdel er nyvasket/nyrenset.

 

Kampagner & værdikoder

Ønsker du at benytte dig af en bestemt kampagne, eller en værdikode fra tredjepart, skal du indtaste din kode under bestillingen. Rabatkoder, værdibeviser mv. indtastes ved check out. Der tages forbehold for længere leveringstider hos skrædderierne i travle perioder, bl.a. under kampagner og sæsonprægede opgaver.
Det er dit eget ansvar at bruge værdibevis / kampagne inden udløb. Værdibeviser fra tredjepart kan ikke fortrydes via Nordic Tailors, og kan samtidig ikke omsættes til kontanter mv.
Har du under en kampagne eller lign. modtaget en gratis service/ opgave, er denne begrænset til første gang. Hvis du fortryder, ikke er tilfreds eller ønsker at ændre din ordre, kan skrædderiet håndtere din ordre endnu engang – dog mod et gebyr. Her kontakter du det pågældende skrædderi, inden 14 dage efter du har modtaget dit tøj retur. Det er vigtigt, at du i beskeden gør tydeligt opmærksom på, hvad du ønsker. Samtidig er det vigtigt at det er samme skrædderi, som allerede har håndteret samme opgave tidligere.

Det er som udgangspunkt dig som kunde, der skal afholde de nødvendige udgifter ved returnering af varen, hvis du ikke er tilfreds med dit tøj, medmindre andet er aftalt med det pågældende skrædderi. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Har du modtaget et tilbud eller lign. fra Nordic Tailors med henblik på en bestemt opgave, projekt mv., er dette tilbud gældende i 14 dage fra afsendelsesdatoen, medmindre andet er anvist.
Er tilbuddet baseret på en officiel kampagne, som er tilgængelig på www.nordictailors.com, er tilbuddet gældende sålænge dette er tilgængeligt på websitet, medmindre andet er anvist.
Ved en gratis service/opgave accepterer du at vi må sende dig nyhedsmails.

 

Særlige betingelser ved Boozt.com kampagner:

Har du under en kampagne i samarbejde med Boozt.com modtaget en gratis service/opgave, er denne begrænset til første gang. Hvis du fortryder, ikke er tilfreds eller ønsker at ændre din ordre, kan det pågældende skrædderi håndtere din ordre endnu engang – dog mod et gebyr. Dette aftales særskilt mellem kunden og skrædderiet.
Ønsker du at benytte dig af 30% rabat ved ekstra tøj dele i forbindelse med en Boozt.com kampagne, kan du kun gøre brug af denne rabat hvis hele ordren/alle tøj delene indleveres på samme tid. Desuden kan rabatten ikke benyttes senere eller i andre sammenhænge, ej heller sammen med andre tilbud eller kampagner. Det er udelukkende til brug af Boozt.com kampagnen og denne skal være i sammenhæng med samme indlevering.
Ved gratis ordrer kan der bliver pålagt et gebyr, hvis du skulle ønske specielle tilvalg. Dette aftales naturligvis med dig på forhånd.
Har du modtaget mere end 1 kode fra Boozt.com, kan du stadig kun gøre brug af den ene af koderne. Nordic Tailors har ret til at annullere en ordre, hvis samme kunde allerede har benyttet sig af tilbuddet med en anden kode tidligere. En gratis opgave er kun gældende én gang pr. kunde.

Indlevering & afhentning

Du er som kunde selv ansvarlig for at indlevere dit tøj til det pågældende skrædderi, som du har valgt ved bestillingen. Du finder alle informationerne i din ordrebekræftelse, som er sendt til din angivne mail. Det er vigtigt at du indleverer din opgave i samme skrædderi, som du har valgt ved bestillingen. Informationerne kan altid findes i din ordrebekræftelse, som du modtog lige efter bestillingen.

Det er vigtigt at medbringe din ordrebekræftelse da den fungerer som bevis på, at du har bestilt og betalt for din skrædderopgave. Du skal vise din ordrebekræftelse til skrædderen når du indleverer og afhenter dit tøj. Du kan enten vise den på din telefon eller i udprintet version.
 Samarbejdspartneren kan til enhver tid kræve at se bevis for din bestilte opgave ved hjælp af din ordrebekræftelse. Skrædderiet er berettiget til at afvise en opgave, både ved indlevering og udlevering, hvis der ikke kan fremvises en gyldig ordrebekræftelse for den pågældende beklædningsdel.

Alt efter hvad du har aftalt med skrædderiet da du indleverede dit tøj, vil du kunne afhente tøjet som udmeldt fra skrædderiet. Ønsker du en status på din ordre, kan du altid kontakte skrædderiet på telefon eller mail.

Har du valgt levering af din opgave hjem til dig selv eller din arbejdsplads, vil tøjet automatisk sendes som pakke med posten. Du vil modtage en mail med blandt andet et tracking ID, så du har mulighed for at følge din pakke.
Levering vælges allerede ved bestillingen af din opgave online. Har du valgt pick-up i bestillingen, men ombestemmer dig og ønsker levering, skal dette aftales med Nordic Tailors, hvorefter der skal betales et fragtgebyr for leveringen.

 

Levering med posten

Nordic Tailors tilbyder i særlige tilfælde, at få leveret dit tøj retur med posten. Så slipper du for at skulle forbi skrædderiet igen for at afhente. Du kan udelukkende få leveret tøjet med posten, hvis din ordre i forvejen er bestilt online på Nordic Tailors platform.

Hvis ikke du har bestilt levering fra starten, kan du kontakte Nordic Tailors for at aftale muligheden for levering af dit tøj. I visse tilfælde vil det være umuligt at planlægge levering, fx. ved ferielukninger, afsluttede ordrer og lignende. Der vil samtidig pålægges et fragtgebyr for leveringen. Fragtomkostningerne starter fra 49 kr.

Vi leverer ikke til udlandet.

 

Forhindret i at afhente eller levere?

Afhentning & levering inden for vores Driverzone:

Hvis du er gangbesværet eller af en anden årsag ikke kan forlade dit hjem for at komme forbi en af vores samarbejdspartnere, kan vi i visse tilfælde tilbyde afhentning & levering til døren inden for vores Driverzone. Chaufførerne afhenter på et aftalt tidspunkt, hvorefter tøjet køres til nærmeste samarbejdspartner for at få udført opgaven.

Når tøjet er færdigbehandlet hos skrædderiet, leveres det tilbage til dig igen med en chauffør.

Du betaler fra 49 kr. pr. vej for denne Driver service. Bemærk at der kan forekomme ekstra gebyr ved specifikke tidspunkter på dagen eller særlige ugedage mv.

Vores Driverzone dækker over byerne:

Sjælland – København, Brønshøj, Vanløse, Rødovre, Frederiksberg, Valby, Hvidovre, Kastrup, Dragør, Kongens Lyngby, Hellerup, Herlev, Søborg, Glostrup, Skovlunde, Brøndby, Husum.

Jylland, Fyn, øerne og resten af Sjælland skal sende via GLS.

Hvis du ikke er hjemme og vi ikke kan komme i kontakt med dig på det aftalte leveringstidspunkt/afhentningstidspunkt, hvilket gør det umuligt at levere/afhente, skal der aftales et nyt tidspunkt som passer ind i en ny kørselsrute. Dertil pålægges samtidig et nyt gebyr på 89 DKK for forgæves forsøg på afhentning/levering.

I visse tilfælde kan det være nødvendigt at benytte en anden afhentnings- eller leveringsform såsom GLS. Hvis dette bliver nødvendigt, aftales det særskilt med kunden og Nordic Tailors.

Bor du udenfor vores Driverzone:
Bor du udenfor vores Driverzone, kan du desværre ikke få afhentet & leveret med en chauffør. Her er det nødvendigt selv at indlevere dit tøj til det pågældende skrædderi.
Du kan dog stadig få leveret tøjet, hvor vi pakker det forsigtigt i en pakke og sender afsted med posten. Dette skal aftales særskilt med Nordic Tailors og koster et fragtgebyr fra 49 kr. pr. vej.

Vi leverer ikke til udlandet.

 

Råd & vejledning

Du har som kunde mulighed for at rette henvendelse til Nordic Tailors eller skrædderierne, som Nordic Tailors samarbejder med, for at modtage råd og vejledning. Henvendelse til det skrædderierne kan dog først ske efter modtagelse af din online bestilling, og kun af denne respektive samarbejdspartner, som angivet ved bestillingen. Som udgangspunkt kræver det et fysisk besøg i det pågældende skrædderi, for at modtage skrædderens råd og vejledning.

De modtagne råd og vejledning skal udelukkende opfattes som vejledende, og hverken Nordic Tailors eller de samarbejdende skrædderier kan stilles til ansvar for ved eventuelle skader, der måtte indtræffe i forbindelse med udførelsen af opgaven, med udgangspunkt i de vejledende råd.

 

Priser

Priserne som er angivet på Nordic Tailors platform er udelukkende for den anviste opgave. Det er vigtigt at pointere, at der kan forekomme særskilte tillægspriser alt efter om konstruktionen i tøjet er udover det sædvanlige, eller hvis du som kunde tilføjer flere ønsker til reparationen / tilpasningen mv. af tøjet. Skrædderiet er berettiget til at pålægge ekstra tillægspriser hvis opgaven viser sig at være speciel eller udover det sædvanlige.

Alle tillægspriser betales særskilt ved det pågældende skrædderi, og skal altid aftales på forhånd med kunden.

 

Din konto/profil hos Nordic Tailors

Du kan som kunde oprette en profil på Nordic Tailors platform, som gør det muligt at få et overblik over dine skrædderopgaver, som fx. hvad du har betalt for opgaverne og hvornår de er bestilt.
Samtidig med din profil / konto, bliver du en del af Nordic Tailors loyalitetsprogram, som giver dig adgang til gode fordele når du bestiller din skrædderopgave online på nordictailors.com.

Dine oplysninger kan kun ses af Nordic Tailors samt den samarbejdspartner du vælger til din opgave. Samarbejdspartneren har adgang til dine oplysninger, for at kunne behandle opgaven på bedste vis, samt at have adgang til oplysninger som er nødvendige for udførelsen af opgaven. Samarbejdspartneren har samtidig behov for adgang til gyldige ordrer, som godkendelse af den pågældende kundes ordre.

Din konto er personlig og må udelukkende benyttes af dig.

 

Fortrydelsesret

Skrædderierne yder en bestemt form for service, som skræddersyer beklædningsdele til dig efter dine ønsker og krav. Det vil samtidig sige, at du ikke har den samme fortrydelsesret som normalt.
Er du ikke tilfreds med skrædderiets arbejde, kan du altid kontakte skrædderiet igen for at finde en løsning på problemet. Skyldes problemet en fejl fra skrædderiets side, er rettelsen naturligvis gratis. Skyldes det andre ting kan der pålægges et gebyr for rettelsen.

For mere information omkring reklamation, kan du se sektionen “Køb & reklamation” længere nede på siden.

 

Retur

Vi gør opmærksom på, at skrædderierne tilbyder en skræddersyet service og produkt, hvilket gør at du ikke har din fortrydelsesret som i andre tilfælde.
Hvis du ikke er tilfreds med dit tøj, som du har modtaget efter at skrædderiet har taget sig af det, skal du kontakte skrædderiet direkte, indenfor 14 dage, for at finde en løsning.

Du kan samtidig også kontakte Nordic Tailors på info@nordictailors.com, inden 14 dage efter du har modtaget dit tøj. Det er vigtigt, at du i beskeden gør tydeligt opmærksom på, hvad du ønsker, samt vedhæfte billeder af pågælgende tøj. Der kan muligvis pålægges et yderligere gebyr, alt efter hvad din retur skyldes. Det er vigtigt, at du som kunde er opmærksom på, at du selv står for fragtomkostninger / indlevering & afhentning, hvis dit tøj vurderes til at være uden fejl og mangler.

Hvis der ved en returnering ikke er foretaget noget ved kundens tøjdele, fx. hvis kunden har fortrudt efter indlevering/afhentning, vil der ske en tilbagebetaling af det betalte beløb, fratrukket et fragtgebyr på daværende estimerede fragtpris.

En tilbagebetaling kan tage op til 5 hverdage, før du kan se beløbet på din konto. Tilbagebetalingen sker på samme måde som ved bestillingen.

Der kan aldrig kræves refundering for ekstra betalinger, som er betalt hos det respektive skrædderi, fra Nordic Tailors. Nordic Tailors kan udelukkende yde refundering af det betalte beløb, anvist på ordrebekræftelsen, sendt af Nordic Tailors efter kundens online bestilling.

Nordic Tailors tager ikke imod reklamationer over ordrer, som er bestilt udenom Nordic Tailors.

 

Køb & reklamation

En vare/service sammen med en pris på Nordic Tailors platformen er først bindende mellem kunden og Nordic Tailors, når der er afsendt en ordrebekræftelse til kunden. Dog er Nordic Tailors bundet af tilbuddet, om at du kan købe servicen til den fremlagte pris, når du har afgivet din ordre. Der tages forbehold for tekniske problemer og fejl. Nordic Tailors har retten til at annullere en ordre, hvis denne er udenfor retningslinjerne ift. kampagner, rabatkoder mv.

Du kan betale med følgende betalingskort på nordictailors.com:
Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron

Straks efter dit køb vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail.

I henhold til købeloven har du 2 års reklamationsret på serviceydelsen. Reklamationsretten hos Nordic Tailors samt de pågældende skrædderier gælder dog udelukkende den fornyelse / forandring / reparation der er foretaget ved din beklædningsdel, og dermed ikke hele beklædningsdelen. Du kan altså klage over fejl eller mangler, som er opstået indenfor de første 2 år efter bestillingen, dog indenfor rimelig tid. Fejlene må ikke være opstået i forbindelse med uhensigtsmæssig brug eller ringe vedligeholdelse. Du skal give det pågældende skrædderi og Nordic Tailors besked hurtigst muligt efter fejlen er konstateret. Husk at medbringe din ordrebekræftelse ved indlevering af dit tøj til skrædderiet. Det er vigtigt at du benytter samme skrædderi, som tidligere har udført den pågældende opgave, da reklamationsretten udelukkende ligger hos det pågældende skrædderi.

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.
 Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail
adresse info@nordictailors.com

 

Rettigheder og website indhold

Nordic Tailors ejer alle rettigheder til indholdet på nordictailors.com, herunder de fulde ophavsrettigheder til nordictailors.com og nordictailors.dk og enerettighederne til varemærker, kodninger og diverse grafiske elementer. Herunder også elementer der stilles til rådighed på Nordic Tailors sociale medier, dertil billeder, videoer og tekster, som i forvejen er udarbejdet af Nordic Tailors.

Du må aldrig give andre adgang til din konto på Nordic Tailors platform, der udelukkende er til rådighed for dig. Det er samtidig strengt forbudt at kopiere oplysinger eller materiale til andre eller anden platform, herunder andre hjemmesider mv., blandt andet for at gøre kommerciel eller erhvervsmæssig brug af oplysningerne eller materialet som udbydes af Nordic Tailors og samarbejdspartnere.

Ansvar

Nordic Tailors er udelukkende formidler af informationer, herunder indhentelse af priser og tilbud fra samarbejdspartnere, og kan ikke stilles til ansvar for fejlinformation, som skyldes en samarbejdspartners manglende opdatering eller forståelse for opgaven.

Nordic Tailors gør opmærksom på, at det pågældende skrædderi er forpligtet til at rette op på eventuelle fejl (hvis nødvendigt også erstatte varen), som skyldes skrædderens håndværk, og som er opstået under håndtering af tøjet i skrædderiet.
Nordic Tailors fraskriver sig ethvert ansvar for fejlbehandling af tøj og tekstiler, dog vil Nordic Tailors, om
nødvendigt, fungere som beslutningstager i forhold til eventuelle efterrettelser eller erstatning.

Samtidig er Nordic Tailors under alle omstændigheder ansvarsfri ved omstændigheder som Nordic Tailors ikke er herre over, nærmere betegnet; “Force majeure”, som fx., men ikke begrænset til lockdown, lockout, strejke, krig, systemfejl, computervirus og hacking, systemfejl, valutarestriktioner og lignende.

 

Der tages forbehold for trykfejl og Nordic Tailors forbeholder sig retten til at ændre i handelsbetingelserne.