En skrædder nær mig

Din genvej til en god skrædder

En skrædder nær mig

Kender du det, når garderoben er proppet med tøj, der trænger til en reparation eller tilretning og/eller er for stort/småt? Eller når man først bemærker at festkjolen og jakkesættet kunne bruge en kærlig hånd et par dage inden en begivenhed? – Det gør vi!
Lige pludselig får man travlt! Hvor starter man, hvem kan hjælpe, og hvordan kan man få hjælp?

 

Hjælpen findes på nordictailors.dk
Vi kan fortælle dig, at du har brug for hjælp fra en skrædder, en god skrædder.
“Hvad laver en skrædder egentlig”, tænker du nok. En skrædder hjælper dig bl.a. med at tilrette og tilpasse dit tøj, samt reparere tøjet, så du kan genbruge det. Derudover redesigner, og skræddersyer de også tøj og andre tekstiler.
Har du fx. et par bukser, der skal lægges op, kan du nemt få bukserne lagt op hos en af skrædderne – vores partnere – , som du finder på vores platform.

Det har ikke altid været nemt, at finde et skrædderi i København. Enten skal man kende en som kender en, eller også skal man lede internettet tyndt for svar.
Derfor har vi samlet nogen af de gode skrædderi under et tag, som du kan benytte dig af.
Vi samarbejder bl.a. med skræddere i København, skræddere på Frederiksberg, Amager og Østerbro. Du behøver blot at skrive dit postnummer ind på siden, for at finde en skrædder nær dig. Nemt og enkelt.

Hvad koster det at få hjælp af en skrædder?
“Hvad koster det at få lagt et par bukser op”, er der f.eks. også mange der spørger. Priserne varierer efter skrædderiet, samt opgaven. Vi har samlet og offentliggjort skrædderens priser på de basale opgaver, såsom oplægning af kjole, ny lynlås i et par bukser, mindre reparationer m.m. på vores platfom. Finder du ikke en kategori, der beskriver din skrædderopgave, kan du altid skrive til os.
Bestillingen og betalingen foretages online inden dit besøg. Igen, meget nemt og enkelt.

Lad os hjælpe dig med din skrædderopgave allerede i dag 🙂
Find en god skrædder lige her.

Masser af hilsner fra
Nordic Tailors

Kategorier
Arkiv
Populære blogindlæg
Arkiv
februar 2023
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Kategorier