De uskrevne regler for jakkesættet

Din genvej til en god skrædder

De uskrevne regler for jakkesættet

De helt klassiske retningslinjer, når det kommer til jakkesættet inden for herremode, er nogle gode huskeregler til at bære sættet helt korrekt.
Her har vi samlet 10 af dem til dig, af de mest brugte og basale huskeregler, som enhver mand i hvert fald bør kende til.

  1. Først og fremmest skal et jakkesæt stort set altid tilpasses hos en skrædder, hvad enten det er længden eller vidden på både habitbukser og habitjakke.
  2. Luk habitjakken når du rejser dig og går rundt, du kan knappe op når du sætter dig til bords.
  3. Luk altid den øverste knap i habitjakken – den nederste bruges i princippet aldrig
  4. Sørg altid for at fjerne brand mærket fra habitjakke ærmet, samt åbne lommer og slids, som ofte er “syet fast” for at holde på formerne.
  5. Habitjakke ærmerne skal være i en længde, så man kan se 1-1,5 cm. af skjortekanten.
  6. Habitbukserne skal være i en længde som passer perfekt til dig. Det er ofte tydeligt at se hvis habitbukserne er for lange eller for korte. De skal typisk lægge sig i en fin lille fold oven på skoen.
  7. En god huskeregel i forhold til slips er, at det typisk skal være mørkere end skjorten du har på.
  8. Hvis du ønsker at skille dig ud, og iklæde dig et jakkesæt med mere spræl i, så sørg for at det kun er skjorten og evt. habitjakken som skiller sig ud.
  9. Match de rigtige accessories til, som er i samme stil som jakkesættets udtryk.
  10. Den sidste, og måske den vigtigste af dem alle. Reglerne er uskrevne, og det er de af en grund. Så klæd dig præcist som du har lyst til og som du føler dig allerbedst tilpas i. Så kan det ikke gå helt galt.


Så langt så godt.

Nu blev vi lidt klogere, og det åbnede måske øjnene for noget, som vi skal kigge efter næste gang der skal et nyt jakkesæt i hus.

Alle vores dygtige partner skrædderier, står klar til at hjælpe dig når dit jakkesæt skal tilpasses eller repareres. Husk, at du trygt kan benytte en af vores skrædderi partnere, uden at være bekymret for kvaliteten og håndværket. Det har vi allerede sikret på forhånd.
Du skal bare bestille din opgave online, og læne dig tilbage indtil dit jakkesæt er klar til dig 🙂

Bestil her!

Masser af hilsner fra
Nordic Tailors 

Skriv en kommentar

NAME *
EMAIL *
PHONE *

Kategorier
Arkiv
Populære blogindlæg
Arkiv
april 2023
M Ti O To F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Kategorier